promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véres jelenetei miatt sokan nem szerették, de visszatér a legendás Blood
Borítókép:  - Horror Geek Life
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Atari arra a Nightdive Studios-ra bízta a feladatot, amely játékfejlesztő cég már bizonyított az utóbbi években. Nekik köszönhetjük többek közt a System Shock, valamint a Turok széria ráncfelvarrását és újra kiadását.

Az eredetileg 1997-ben a Monolith által fejlesztett Blood igen nagy népszerűségnek örvendett, annak ellenére is, hogy véressége miatt sokan nem tetszésüket fejezték ki.

A játék története szerint Calebet, a halhatatlan harcost irányítjuk, aki, hogy bosszút álljon elvesztett kedveséért, leereszkedik az alvilágba, hogy felvegye a harcot a sötét erőkkel szemben, és legyőzze Tchernobogot, a sötét istent.

Különböző hagyományos és természetfeletti fegyverek segítségével, válogatott módon hentelhetjük a túlvilági szörnyeket, miközben főhősünkkel haladunk előre a pokol bugyraiban a végső cél elérése érdekében.

„A Blood jól állta az idők próbáját, és megteszünk mindent, hogy megőrizzük különlegességét  – árulta el Daniel Grayshon producer. – Tényleg csak apróságokon kell módosítani, hogy a mai közönség számára is megfelelő játékélményt biztosítson. A Nightdive KEX motorja által kínált egyes funkciókkal meg tudjuk valósítani a mai videoszabványokkal való kompatibilitást, azaz lesz DirectX- és Vulkan-támogatás is."



Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás