promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új szerep vár Meryl Streepre
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Meryl Streep nagymama lesz, ráadásul nem egy szerep kedvéért, hanem a való életben.

A színésznőnek négy gyermeke született férjétől, a producer Don Gummertől, egy fiú és három lány. A nagyobbik lánya, Mamie hordja most szíve alatt az első unokát. A 35 éves Mamie 2013-ban vált el előző férjétől, a színész Benjamin Walkertől, és augusztusban jegyezték el egymást jelenlegi párjával, aki szinten producer, mint a lány édesapja.
mamie

Érdekes egybeesés, hogy a három Oscar-díjjal büszkélkedő Streep pont most játszik nagymamát a Hatalmas kis hazugságok második évadában. (Ha valaki nem látta volna az első évadot, annak melegen ajánljuk, szerintünk zseniális!) Az új évad első része valamikor a jövő év elején érkezik majd az HBO csatorna jóvoltából. A Mamma Mia filmek sztárja ezúttal egy karakán és eléggé félelmetes nagyi szerepében lesz látható Nicole Kidman és Reese Witherspoon oldalán.

Kidman a Variety magazinnak elmesélte, hogy mikor a sorozat első évada megkapta a Golden Globe-díjat, maga Streep ment oda a szereplőkhöz és nemes egyszerűséggel közölte, hogy úgy érzi neki is benne kellene lenni a folytatásban. Ez volt az a pillanat, amikor Kidmannek és Whiterspoonnak elállt a lélegzete és természetesen tárt karokkal várták a legendás színésznőt a forgatáson.
Ha eddig nem tudtuk volna, hogy mi az a szupernagyi-energia, Meryl Streep most igazán megmutatta a sorozatban
– mondta Kidman.
streep2

Az új évadot már nagyon várjuk, a fantasztikus Meryl Streepnek pedig rengeteg szupernagyi-energiát kívánunk a való életben is.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás