Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megrengetheti a mobilpiacot a kínai cég új terméke?

Megrengetheti a mobilpiacot a kínai cég új terméke?

Színes

Megrengetheti a mobilpiacot a kínai cég új terméke?

Színes

Promotions 08:17
Azonban kibontakozóban van az okostelefonoknak egy másik irányvonala is, melynek tagjai kétoldali, dupla kijelzővel fognak rendelkezni.

Ugyan még nem hivatalos, de megbízható források szerint, a kínai Vivo cég szintén egy ilyen fejlesztésen dolgozik, miszerint a következő generációs telefonjukat, a NEX2-t dupla AMOLED kijelzővel látnák el, vagyis a készülék mindkét oldalát egy-egy keret nélküli megjelenítő alkotná.

Ez ma még valóban elég egyedinek számít, azonban, a szintén kínai ZTE már novemberben elsőként kihozta a saját kétoldali kijelzővel rendelkező készülékét, a Nubia X-et, ami egyelőre csak Kínában érhető el.

De vajon miben lesz másabb a Vivo új telefonja?

A dupla kijelző mellett a kameráknak is fontos szerepük lesz, melyekből egyből hármat is kapunk. A kétoldali kijelzőnek köszönhetően külön előlapi szelfi kamerával nem látják el az eszközt, hanem mindegyik kamera a hátoldalon fog elhelyezkedni.

A tripla kamera közül az egyik nem egy hagyományos lencse, ugyanis a feltételezések szerint a másik két kamerával kiegészülve 3D-s képek és videók elkészítésére lesz alkalmas. A hátlapot pedig a „Lunar Ring” teszi majd különlegessé, ami alapvetően egy LED-es kör a kamerák körül, és a dizájn mellett az értesítések jelzésére szolgál.

A készülék memóriáját, illetve a tárhely tekintetében több választási lehetőségünk is lesz pénztárcánktól függően. A híresztelések szerint elérhető lesz 10GB RAM-mal és 128GB-os férőhellyel rendelkező modell.

Ha minden igaz, a cég december 11-én mutatja be hivatalosan, mikor is megtudhatjuk a készülék megjelenési idejét és árát is.

Borítókép: - IGeekPhone