promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrengetheti a mobilpiacot a kínai cég új terméke?
Borítókép:  - IGeekPhone
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Azonban kibontakozóban van az okostelefonoknak egy másik irányvonala is, melynek tagjai kétoldali, dupla kijelzővel fognak rendelkezni.

Ugyan még nem hivatalos, de megbízható források szerint, a kínai Vivo cég szintén egy ilyen fejlesztésen dolgozik, miszerint a következő generációs telefonjukat, a NEX2-t dupla AMOLED kijelzővel látnák el, vagyis a készülék mindkét oldalát egy-egy keret nélküli megjelenítő alkotná.

Ez ma még valóban elég egyedinek számít, azonban, a szintén kínai ZTE már novemberben elsőként kihozta a saját kétoldali kijelzővel rendelkező készülékét, a Nubia X-et, ami egyelőre csak Kínában érhető el.

De vajon miben lesz másabb a Vivo új telefonja?

A dupla kijelző mellett a kameráknak is fontos szerepük lesz, melyekből egyből hármat is kapunk. A kétoldali kijelzőnek köszönhetően külön előlapi szelfi kamerával nem látják el az eszközt, hanem mindegyik kamera a hátoldalon fog elhelyezkedni.

A tripla kamera közül az egyik nem egy hagyományos lencse, ugyanis a feltételezések szerint a másik két kamerával kiegészülve 3D-s képek és videók elkészítésére lesz alkalmas. A hátlapot pedig a „Lunar Ring” teszi majd különlegessé, ami alapvetően egy LED-es kör a kamerák körül, és a dizájn mellett az értesítések jelzésére szolgál.

A készülék memóriáját, illetve a tárhely tekintetében több választási lehetőségünk is lesz pénztárcánktól függően. A híresztelések szerint elérhető lesz 10GB RAM-mal és 128GB-os férőhellyel rendelkező modell.

Ha minden igaz, a cég december 11-én mutatja be hivatalosan, mikor is megtudhatjuk a készülék megjelenési idejét és árát is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás