promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennél brutálisabb már nem is lehetne az új Mortal Kombat előzetes
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ketchup, rengeteg ketchup a képernyőn, de te ebbe nem szeretnél sültkrumplit tunkolni. A vérben tocsogó előzetest a The Game Awardson mutatták be, amit olyasminek is nevezhetnénk, mint a gamerek Comic-Conja. A legjobb játékok mellett sok kiadó ilyenkor mutatja be az előzetest az új kiadványához. Egyre többen ragadják meg itt az alkalmat, mint kiváló promóciós lehetőséget.

Ed Boon is vendége volt a díjátadónak, aki a Mortal Kombat széria atyja. Azért volt jelen, mert az egyik győztesnek adott át díjat, ekkor derült ki, hogy az ott ülők bizony premierben látni fogják az MK11 előzetesét is. Naná, hogy megőrültek!

A trailerben két ikonikus karakter, Raiden és Scorpion szedik darabokra egymást. Hogy ki fog győzni, az maradjon titok, de mivel a Mortal Kombatról beszélünk, így biztosak lehetünk benne, hogy maga a győztes sincs biztonságban a legvégén.

A NetherRealm tartotta magát a két éves ütemtervéhez: 2015-ben kaptuk meg a Mortal Kombat X-et, 2017-ben az Injustice 2-ben verhettük agyon egymást a képernyőn, most pedig 2019-ben érkezik az MK 11. A friss game új grafikus motort kap, tehát lesz részünk olyan látványban, mint az előzetesben, és hát a játék ikonikus kivégzései is biztosan „gyönyörűek” lesznek. Az igényeknek megfelelően a kiadvány kap egy remek sztorimódot is.

A 11. részről január 19-én minden fontosabb dolgot megosztanak velünk a készítők. A megjelenés 2019. április 23-ára van beidőzítve, és minden fontosabb platformra megjelenik, vagyis PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre is.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás