promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
32 millió megtekintésnél tart a csokigyűlölő magyar kislány
Borítókép:  Forrás: Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Akadnak fontos magyar Facebook-sztárok, ilyen például Kasza Tibor műsorvezető, énekes, zeneszerző, influenszer. Ő az első magyar tudomásom szerint, aki elérte az egymillió lájkot és követőt Face-n. Ebbe a körbe lehet sorolni a szimpla celebeket, mint például Hódi Pamela, Berki Krisztián vagy Sarka Kata, akik bár hivatalból taszítják a magas kultúrát, több százezres rajongótábort építettek. Nem elhanyagolhatóak azok a csillagok sem – Hosszú Katinka, Rúzsa Magdi, Gáspár Laci, akik a széles közvélemény által megbecsült, „ortodox” módszerrel lettek Facebook-félistenek, vagyis a zenei színpadon, a medencében dolgoztak meg a kibernépszerűségért.

Évek óta tudjuk, hogy ma már erre sincs igazán szükség ahhoz, hogy valakit napok alatt hullámra ültessen a Facebook: kis túlzással elég hozzá egy teljes értelmetlen, de valakik számára szórakoztató monológ otthon a kályha mellett, egy ízes szellentés vagy egy hatalmas fenékreesés.

A pécsi Zoénak ennyire sem volt szüksége, ő azzal vált Facebook-sztárrá, hogy utálja a csokit. Az etetőszékben ülő, tündéri kislány előbb a Nutellát, majd egy tábla csokit, majd sorban a többi finomságot is ugyanazzal a felháborodással tolja el maga elől, s erős felindultsággal a hangjában jelzi anyukájának, ez így nagyon nem lesz jó.

Végül aztán édesanyja megkönyörül rajta, s megkínálja egy adag brokkolival. EGY ADAG BROKKOLIVAL!

Nos, az én kislányom nem a legválogatósabb fajta, de ha bármilyen csoki és egy adag főtt brokkoli között kell választani, holtbiztos, hogy a brokkoli repül az asztalról.

Nem tudni, hogy Zoé bájának vagy szülei fantasztikus didaktikai képességének szól, de az elmúlt egy hétben 32 millióan nézték, és csaknem 800 ezren osztották meg a videót. Pár napja én is láttam a felételt, de az elképesztő népszerűséget a 24.hu szúrta ki. Magyar szinten ez óriási szám, főképp, hogy nem Hódi Pamela vagy Berki Krisztián brokkolijáról van szó. Zoé kitört a nemzetközi térbe, ebben azért a Szabad Pécs online kiadása szerint komoly szerepet játszott, hogy Zoé családját megkereste a videó ügyében egy cég, mely a virális videók felfuttatásával foglalkozik. 

Csak így tovább, kicsi Zoé, a kedves szülei pedig legalább valami támpontot adhatnának a sorstársaknak, hogy mi a varászszó/mágia/csodaszer.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás