promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Össztűz: a sztárok nem hagyták ki, hogy ekézzék Bochkor Gábort
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bochkor Gábor lesz a vendége a Spektrum Home-on szerda este látható NőComment legfrissebb adásának. A rádiós műsorvezető néhány hónapja szakított Várkonyi Andreával, a műsorban meg is kapta a magáét a hölgyvendégektől.

A Blikk arról írt, hogy Osvárt Andrea hogyan buktatta le Bochkor Gábort:
Nem vagyok büszke rá, de így történt. Gábornak volt egy régi készüléke, azt mondta, csak időnként nézi meg, hátha valakinek még az a szám van meg. Ha egy nő odáig jut, hogy belenéz a párja telefonjába, a kapcsolatnak már vége van, azaz nem ez volt az oka a szakításunknak. Valószínűleg bűnbakot kerestem, hogy felmentsem magamat. Kifigyeltem a PIN-kódot, majd belenéztem. Egyébként olyan üzeneteket találtam, amelyek még nem buktatták volna le. Erre mit tett Andika? Vett háromezer forintért egy SIM-kártyát, majd írt egy sms-t egy hölgyismerős nevében azzal a felvezetéssel, hogy ez az új száma.
Bochkor Gábor annak rendje és módja szerint bedőlt a trükknek, amivel természetesen magára haragította párját, aki bement a szobába és széttörte a műsorvezető vagyont érő laptopját:
Ez akkora szemétség volt tőled! Úgy reagáltam, ahogy egy férfi, aki lebukik. Ő provokált, én meg belementem. Ültem a kanapén, éppen laptopoztam. A gép nyolcszázezer forint értékű volt, erre Andi kitépte a kezemből, majd ripityára törte.
Ha már így belejöttek Bochkor Gábor ekézésébe a vendégek, akkor a műsorvezető sem akart kimaradni a jóból, erről a Bors tudósít:
Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami...
– utalt Ábel Anita a műsorban vendégként szereplő Dobó Katára és Osvárt Andreára, akik korábban mindketten szerelmi kapcsolatban álltak a rádióssal.
Arra gondoltam Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon nagyon jó példával jársz elő
– mondta cinikusan a műsorvezetőnő.

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás