promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bővül a Spotify
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nem fér kétség ahhoz, hogy a Spotify a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása lett. Most nagyon koncentrálnak az amerikai piacra, mivel ott még lemaradásban vannak az Applevel szemben. Az emberek többsége már megszokta ott az Apple Music felületét, de nem lehetetlen vállalkozás befogni őket.

A Spotifynak körülbelül 170-180 millió felhasználója van a világon, és ezeknek csaknem a fele fizetős, ebben az Apple a nyomukba sem érhet. Pénz az van, szóval nem árt fejleszteni a felületet, hogy a felhasználók ne tudjanak semmibe se belekötni.

Az egyik dolog, ami miatt pampogtak, hogy asztali gépen, ami zenénk van, azt hozzá tudjuk adni a lejátszási listához, azonban mobilon és táblagépeken ez a funkció eddig nem volt elérhető. Hát jó hír, hogy innentől ezeken is megtehetjük majd, tehát okostelefonról importálhatjuk saját zenéinket a szolgáltatásba.

A másik probléma a podcasteknél volt, ha lemaradtunk valamiről, akkor vissza kellett szépen keresgetni a régebbi adásokat. Mostantól azonban lementhetjük őket, és akkor hallgatjuk meg, amikor időnk, kedvünk van, szóval ezzel megszűntetik az idegesítő keresgélést.

Kisebb változás, hogy a Gyűjtemény kinézete kap egy kis ráncfelvarrást, szóval modernebb külsővel dobják fel. Érkezik egy új lejátszási lista, a Kedvencek, ezt nem a felhasználók szerkesztik, hanem az E heti kalandhoz hasonlóan változó tartalmakat nyújt majd a favorizált zenéinkből.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás