promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hét éves a világ legjobban kereső Youtube-videósa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Most akkor dobjon el mindent, és azonnal menjen fel a Ryan ToysReview Youtube-csatornájára, majd szippantsa magába a minőségi tartalmakat, amelyek főképp egy-egy játék bemutatása köré épülnek. Mikor ezt megtette, döntse el, meddig bírja idegekkel, illetve csodálkozzon rá a következő tényre: a hét éves gyerek a Youtube legjobban fizetett tartalomelőállítója – értsd: youtubere.

Egész pontosan 22 milió dollárt keresett ez évben, kétszer annyit, mint tavaly. S olyan sztárokat előz meg, mint Paul Logan vagy épp Jake Paul – írja a BBC.

Amióta pedig a szüleivel együtt 2015-ben létrehozták a csatornáját a feltöltött videóit összesen 26 milliárdnyian látták, és jelenleg több, mint 17,3 millió feliratkozója van. Érdemes megjegyezni, hogy amíg Ryan fiatalkorú, bevétele 15 százaléka egy bankszámlára kerül, amelyhez csak akkor fog hozzáférni, amikor törvényesen nagykorú nem lesz.

Ja, és, hogy miért olyan népszerű, amit Ryan csinál? Nos, erről maga a főszereplő azt mondta, hogy amit csinál az szórakoztató és vicces.

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás