promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hétéves kisfiú levelet írt a mennyországba, választ is kapott
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Szívmelengető történet Jasé, a hét éves kisfiúé, aki négy évvel ezelőtt vesztette el édesapját – írja a Bors.

Most pedig úgy döntött, apukáját születésnapi képeslappal köszönti fel, amelyet a mennyországba címez.
Kedves Postás Úr! Lenne kedves ezt a levelet eljuttatni az édesapámhoz a mennyországba szülinapja alkalmából? Köszönöm
– írta a postásnak Jasé.

A küldemény természetesen eljutott a Royal Mailhez, ahonnan Sean Milligan, a Royal Mail kézbesítő irodájának vezetői asszisztense választ is küldött.
Kedves Jase! Leveled kézbesítése során bizonyos nehézségekbe ütköztünk. Ezért szerettem volna személyesen felvenni veled a kapcsolatot, hogy értesítselek, leveled sikeresen kézbesítettük a mennyországba édesapád számára. Meglehetősen nehéz feladat volt kikerülni a csillagokat és más galaktikus tárgyat a menny felé, de sikerült. Mindenesetre kérlek, győződj meg róla, hogy leveled sikeresen célba ért! A Royal Mail elsődleges célja, hogy a küldemények biztonságosan odaérjenek mindenkihez. Mivel jól tudom, mennyire fontos neked ez a levél, a jövőben is mindent meg fogok tenni, hogy a mennyországba címzett küldeményeid biztonságban megérkezzenek.
Jasé édesanyja, Teri Copland megosztotta a fenti levelet, illetve saját gondolatait. Mint mondta, nagyon hálás a postától kapott válaszért:
El sem tudom mondani, milyen sokat jelent neki a tény, hogy levele célba ért. (...) A Royal Mail, épp most állítottad helyre a hitem az emberiségben, amit nagyon köszönök. Őszintén a világot jelenti a fiamnak ez a gesztus, nagyon hálás vagyok! Boldog karácsonyt!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás