Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megható karácsonyi reklámot készítettek Sir Eltonnal

Megható karácsonyi reklámot készítettek Sir Eltonnal

Színes

Megható karácsonyi reklámot készítettek Sir Eltonnal

Színes

Promotions 20:02
Anglia vezető kereskedelmi cége, a John Lewis and Partners egy egyszerű, de annál meghatóbb reklámmal rukkolt elő idén. Az 1864-ben alapított bolthálózat 2007 óta minden évben rengeteg pénzt áldoz arra, hogy az év legjobban várt ünnepéhez méltó videóval készüljön, a britek pedig már nem is tudják elképzelni a karácsonyt a cég kisfilmjei nélkül.

Az idei a The Boy and the Piano (A fiú és a zongora) címet viseli és a fiút nem más, mint Sir Elton John alakítja. A közel két és fél perces reklámban a Your Song (A Te dalod) dallamai csendülnek fel, a nézők pedig időutazásra indulnak Elton John karrierjében. Koncerteken, bulikon és turnékon át érkezünk meg Sir Elton gyermekkorába, egészen pontosan egy karácsony estére, amikor is a kis csodagyerek megkapta azt az ajándékot, ami később az egész életét meghatározta. És hogy mi ez? Nem árulom el, nézzék meg a videót!

A reklámot egy felirat zárja, amely szerint néhány ajándék bizony több mint ajándék. Az üzeneten túl a cég igazán szép és megható formáját választotta annak, hogy tisztelegjen Elton John előtt, aki a szigetország egyik leghíresebb és legmeghatározóbb művésze. Ötven éves pályafutása alatt több mint 300 millió albumot adott el és nemrégiben jelentette be, hogy a The Farewell Yellow Brick Tour lesz a búcsútúrnéja.

Az énekes-dalszerző életéről szóló Rocketman (Rekétaember) című film 2019 májusában kerül bemutatásra.

(MM)

Borítókép: Forrás: billboard.com