promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már most utálják az új Diablo játékot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Diablo mindig is a kemény gamerek játéka volt, és a profik tudják, hogy ezt bizony csak számítógépen lehet normálisan játszani. A Blizzard ezt rúgta fel az új résszel, amit még konzolra se óhajtanak kiadni.

A furcsa bejelentést a kaliforniai BlizzCon-on tették meg a készítők. A jó hír az volt, hogy folytatást kap 2012-es Diablo 3 Diablo: Immortal címmel, az azonban sokkolt mindenkit, hogy a fejlesztést csak mobilra készítették el, szóval csak ott lehet majd vele játszani.

A Diablo: Immortal végül kapott egy minőségi előzetest, amire a gamerek teljesen ki tudták ereszteni haragjukat. Ez olyan szintre emelkedett, hogy a trailer a YouTube harmadik leggyűlöltebb videója jelenleg. Már több mint félmillió (!) dislikeot kapott, cikkünk írásakor 636 ezren áll, de szerintem lehet át fogja lépni a 700 ezret is, ha így haladnak. A 24 ezer pozitív szavazat nem tudni, hogy a videó minősége miatt jött-e, vagy azért, hogy azok a játékosok bepróbálják majd a mobilos változatot.

Egy régebbi gameplay videónál a fejlesztők még próbálták is törölgetni a negatív kommenteket, de rá kellett jönniük, hogy teljesen felesleges.

A Blizzard a szájhúzások ellenére biztosan megjelenteti a játékot, és a rajongók talán jobban járnak, ha úgy fogadják el, mint afféle kiegészítést, amit csak iOS-re és Androidra szánnak, MMORPG stílusban. A Blizzardnak viszont le kell nyelnie azt, hogy a rajongók szerint ez az egész csak egy Diablo paródia, amit a többség felejtősre vesz majd.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás