promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leégett háza előtt szelfizett Gerard Butler
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Korábban mi is megírtuk, hogy a Los Angeles közelében elhelyezkedő tengerparti üdülőhely, amely sok hollywoodi csillagnak ad otthont, eddig több százezren voltak kénytelenek elhagyni. Az evakuálási parancsot adó városok között volt Thousand Oaks is, ahol egy ámokfutó szerda este 12 embert ölt meg egy forgalmas bárban.

Ennyi tragédia után, nem véletlen, hogy a közösségi oldalakat ellepték a Pray for Malibu/California (Imádkozz Malibuért/Californiáért) hashtagek, a feliratok mellett pedig megdöbbentő fotókat láthatunk. Az egyiken gomolygó füst száll fel a hegyek mögött, miközben több száz autó menekül a városból a gyönyörű tengerparti úton.

Az evakuálás után Gerard Butler visszatért malibui otthonához, és megrendülve posztolt róla, hogy a háza porig égett. A színész a képhez írt szövegben megköszönte a tűzoltók áldozatos munkáját, és mindenkit arra biztatt, hogy támogassák a Los Angeles-i Tűzoltóságot.

Miley Cyrus eközben közölte a Twitteren, hogy szerelmével és állataival együtt biztonságban van. A háza neki is leégett, de ő is köszönetet mondott a tűzoltóknak és a Los Angeles-i rendőrségnek a munkájukért.

A legutóbbi kaliforniai erdőtüzet két hónap után tudták csak megfékezni a rendkívül száraz időjárás és az erős szél miatt. A mostaninak eddig kilenc halálos áldozata van.

(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás