promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka már nem létezik Curtis számára
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Augusztus végén robbant a bomba, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják. Gyakorlatilag arról volt szó, hogy az egykori villalakó kidobta csapatukból a volt újpesti focistát, annak kábítószerproblémáira hivatkozva. Ezt a történetet mi is feldolgoztuk néhány cikkben. Legutóbbi botrányáról itt írtunk.

A bulvárlap most interjút készített Curtisszel, aki beszélt Majkáról, valamint az Emilióval közös produkcióról. Ez utóbbiról azt mondta, hogy 2019. április 27-én debütál a Budapest Sportarénával, egy gigakoncerttel, és ezen a napon jelenik meg az új, közös albumuk is:
Nem tagadom, elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk.
Sokkal érdekesebb azonban az, amit Majkáról és a szakításról mondott a rapper:
A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott. Az viszont világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik.
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás