Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatódik a rapperháború Ganxsta Zolee és Dopeman között

Folytatódik a rapperháború Ganxsta Zolee és Dopeman között

Színes

Folytatódik a rapperháború Ganxsta Zolee és Dopeman között

Színes

Promotions 10:30
A legendás 1999-ben megjelent Helldorado című lemezen még szerepelt Dopeman, ám az album újbóli kiadásán már nem fogjuk a rapper hangját hallani. Egyszerűen az történt, hogy Ganxstáék nem szóltak egykori barátjuknak.
Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkereste Ganxstát, aki elmondta, nem látja problémának, hogy nem szerepeltették az egykori tagot, volt már ilyen, ráadásul Dopeman régóta nem képezi a zenekar részét:
Nagyon egyszerű, hogy miért nem szerepel, illetve, hogy miért nem kerestük a lemezzel kapcsolatban. Mivel nem tagja a zenekarnak, Lory pedig igen. De úgy látom, nincs ezzel senkinek semmi problémája, mivel nélküle is nagyon sikeres a lemez. Ahogy most állnak a dolgok, akár már szerdán aranylemez lehet, és természetesen ha így lesz, Dopeman is kap belőle.
Dopeman azt mondta a lapnak, hogy ő soha nem érezte igazán a zenekar részének magát, így nem is fáj neki, hogy kihagyták:
Lory hívott fel egyszer, hogy átírhatja-e a szövegeimet, aztán többé nem kerestek. Nincsenek ezzel kapcsolatban érzéseim, igazság szerint a jogdíjakat így is megkapom érte. Az a helyzet, hogy nem vagyok a zenekarba való, soha nem is voltam, épp ezért ki akarnak írni a történelmükből, amit megértek. Egyedül Zolival volt ott kapcsolatom, de az ugye átalakult, megváltozott. Szóval most én nem szerepelek, persze pótolni nem tudnak, és ezt ők is tudják jól.
(Promotions Media)

Borítókép: Facebook