promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A játék, amivel a Bosszúállók sem tudnak versenyre kelni
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Őrületes belegondolni, hogy egy játék, amit eszméletlenül várnak az emberek, még egy Bosszúállók mozit is simán arcon csap bevételeivel. A game minden idők legjobban rajtoló szórakoztatóipari terméke lett, szóval nem csak a videójáték kategóriában csinálta meg a legjobb nyitóhétvégét. Aki nem ismerné, azoknak mutatunk egy kis kedvcsinálót hozzá.

Az RDR2 három nap alatt 725 millió dollár (!) bevételt hozott a konyhára, vagyis körülbelül 207 milliárd forintról beszélünk. A legjobb hetes nyitás is a Rockstar nevéhez fűződik, mivel a GTA5 egy milliárd dollárt tudott összekalapozni. Persze tegyük hozzá, hogy a Grand Theft Auto ötödik felvonása egy keddi napon került a boltokba, bár az eredmények valószínűleg ott is a hétvégén erősebbek. De nincs miről beszélni, a western játék ezt három nap alatt tudta elérni, míg a GTA5-nek dupla annyi ideje volt rá.

A játékot digitálisan is vették, mint a cukrot, és tegyük hozzá, hogy a Red Dead Online még be sem indult. A hisztéria óriási az RDR2 körül, de olyan szinten, hogy a többség ellógott a munkából, csak hogy állandóan játszhasson.

A Fizziology nevű cég készíti azokat a vizsgálatokat, hogy egy játék megjelenés hatására mennyien jelentenek beteget, főleg úgy, hogy nincs is járvány. Ki is mutatták, hogy a 1,5-szer többen hiányoztak a munkahelyükről a fanatikusok, mint a Call of Duty: Black Ops 4 esetében.

A játékot még csak PlayStation 4 és Xbox One konzolokon élvezhetik az emberek, de remélhetőleg hamarosan jön PC-re is.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás