Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis-balhé: ez volt a rapper utolsó dobása

Curtis-balhé: ez volt a rapper utolsó dobása

Színes

Curtis-balhé: ez volt a rapper utolsó dobása

Színes

Promotions 06:20
A rapper Köllő Babettet váratta hiába a Csak show és más semmi vasárnapi próbáján, ahol a következő péntek esti produkciójukat kellett volna gyakorolniuk. Ebben igazi fakír módjára üvegszilánkokon kellene áttaposniuk, illetve más hajmeresztő trükköket elsajátítaniuk – olvasható a portálon.

Babett és segítői több mint egy órán át vártak Curtisre, de a zenész nem jelent meg, miközben a produkció munkatársai hiába próbálták telefonon elérni a zenészt. A TV2 nem tolerálta a rapper viselkedését, és a következőképpen kommentálta az ügyet:
Mivel Curtis nem jelent meg a korábban diszponált vasárnapi forgatáson, így a csatorna a szerződése értelmében kötbér megfizetésére kötelezte. Reméljük, hogy kedden nem hagyja cserben Babettet és a produkciót.
Sőt, a lap úgy tudja, hogy ez volt a rapper utolsó dobása, a következő kihágásnál kizárják a műsorból.

Természetesen a történteket nem vette jó néven Köllő Babett, aki két hete komoly lábsérüléssel küzd:
Kicsit vegyes érzelmek vannak bennem, most aggódom, félek, nemcsak a produkció miatt – nyilván amiatt is –, de nekem nagyon jólesne, ha egy erős férfi állna mellettem. Egyébként amikor mi maradtunk a műsor végén Attival, nagyon megörültem neki, mert ő egy erős pasi, és azt érzi az ember, hogy mindenen keresztül tud vinni egy nőt. Én ezt nem szeretném nélküle csinálni, re­ménykedem benne, hogy a kö­vetkező próbára már együtt me­gyünk.
A Borsnak – még a botrány kirobbanása előtt – nyilatkozott Curtis, aki Emilióval készül a 2019-es Aréna-koncertre. A rapper beszélt Majkához fűződő viszonyáról:
Hála a jóistennek a vártnál könnyebb volt a váltás: voltak és vannak fellépéseim. Sok ember azt hitte, vége lesz az egésznek, és eltűnök a süllyesztőben, mivel azt gondolták, hogy a produkció Peti miatt működik. Ez tévedés: kettőnk miatt működött, sőt a szövegek miatt nyugodtan mondhatom, hogy inkább miattam. Vi­tathatatlan, hogy hatalmas sikert arattunk együtt, de most sokkal jobb az életem és a karrierem nélküle.
(Promotions Media)

Borítókép: Instagram