promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merész ruhakollekciók a királyi esküvőn, férjhez ment II. Erzsébet unokája
Borítókép:  Forrás: today.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Pénteken férjhez ment Eugénia yorki hercegnő, II. Erzsébet unokája. Harry herceg májusi esküvője után újabb királyi lakodalomnak örülhettek a britek, hiszen október 12-én egybekelt a 28 éves Eugénia, yorki hercegnő és párja, a 32 éves Jack Brooksbank. A fiatalok hét évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy svájci síelés során, a lánykérésre pedig idén januárban került sor.

A királyi család tagjain kívül olyan hírességek bukantak fel a násznép soraiban, mint George Clooney, Demi Moore, Kate Moss, Naomi Campbell vagy a szemptemberben Budapesten is koncertet adó Ricky Martin.

A Daily Mail értesülései szerint az esküvői bulin Robie Williams a legismertebb slágereiből improvizált egy kisebb koncertet, a hangulathoz pedig az is nagyban hozzájárult, hogy a vőlegény a Casamigos Tequila cég (aminek egyik tulajdonosa George Clooney) márkanagykövete.

A királyi esküvők vendégeit mindig kiemelt figyelemmel kísérik, hiszen nem mindegy, hogy milyen öltözetben, a hagyományokat és az etikettet tisztelve vagy éppen azt felrúgva jelennek meg e jeles eseményeken.

Rövid válogatásunkban megmutatjuk az esküvő legjobb ruháit.
eugenie 1eskep

Nem csupán azért, mert ő volt a nap főszereplője, hanem mert egy igen merész döntést hozott azáltal, hogy olyan ruhát választott, ami látni engedte a hátán évő műtéti hegeket. Eugéniet 12 éves korban operálták súlyos gerincferdülés miatt.
kate 2 es kep

Kate Middletont általában viszafogottabb, semlegesebb színekben láthtjuk, így váratlan, de annál kellemesebb meglepetés volt ez a fukszia színű Alexander McQueen ruha. Ami viszont most is igaz: a cambridge-i hercegnő ismét csodálatosan nézett ki.


Liv Tyler amerkiai színésznő egy tengerészkék Stella Mccartney kosztümöt választott és Instagram posztjában külön megköszönte a tervezőnek a pompás kreációt.
naomi cambell 4 es

Naomi Cambell egy strucctollas Ralph and Russo ruhát vett fel, hozzá fekete harisnyát, bőrkesztyűt és a kötelező kalapot. Bár az összeálítás színvilága monokróm, egyértelmű, hogy a 48 éves volt szupermodell így is kitűnt az ünneplő tömegből.
5 ös kep cara delevigne

Bátor húzás volt Cara Delevingne modell-színésznőtől az Armani szmoking. A királyi esküvők dress kódja egyértelmű: a férfi vendégek számára „egyenruha, zsakett vagy öltöny”, a nőknek „nappali ruha és kalap” az előírt öltözék. Úgy tűnik, hogy ő a férfiakra vonatkozó részt vette komolyabban, de így azóta is Delevingne ruhájáról beszélnek a legtöbbet és valljuk be, hogy nem is alaptalanul.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás