promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorisztikus történetet osztott meg Liptai Claudia – mi újság a magyar bulvárvilágban?
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Gyerekkori titkairól vallott Liptai Claudia. A műsorvezetőnő sose rejtette véka alá, hogy igen zűrös tinédzser volt. Rossz magaviselete és rengeteg igazolatlan órája miatt eltanácsoltál a Kaffka Margit Gimnázium képzőművészeti szakáról, később kétes értékű munkákból tartotta fenn magát, mint például tenyérjóslás. A zűrös gyermekéveket a műsorvezető 2015-ben elhunyt édesapja nem könnyítette meg alkoholizmusával, miközben Claudia édesanyja igyekezett összetartani a családot. Évtizedekkel később, mára egy nyugodt és kiegyensúlyozott kétgyerekes családanyává vált Liptai. A legutóbbi NŐCommenten azt is elárulta, hogy eb­ből a szempontból mennyire hasonlít rá Panka – olvasható a Bors szombati számában.
A lányommal megvolt az első buli a Sziget Fesztiválon, és megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy sokkal visszafogottabb, mint én valaha voltam. Anya két méterre se mehet el mellőle.
Azonban, ahogy Liptai meséli: nem volt ennyire egyszerű a helyzeta Claudia néhai édesanyjának.
Pokoli volt az édesanyámnak az egész gyerekkoromat végigélni. A legkorábbi emléke szegénykémnek az lehetett, amikor 14 évesen elmentem a tinidiszkóba az Eger Szállóba. Még világosban jöttem ki, és persze a buli után őőő... nagyon mondtam a magamét, és egyszer csak azt vettem észre, hogy elütött egy autó. Trabant volt, a rendszámtáblára nem, de arra pontosan emlékszem, hogy pi­ros. Felrepültem, és nagyon szép volt landolás: láttam, hogy jön szembe egy kamion, aminek a sofőrje viszont nem vette észre, hogy elütöttek valakit. Elképesztő lélekjelenléttel elugrottam. Amikor fölálltam, akkor éreztem, hogy valami azért történhetett, mert a lábamat csapta el a kocsi. Akkoriban volt menő az MC Hammer-nadrág, na ez nekem bőrből volt, ami vagy 5 kilót nyomott. Felhúztam a nadrágom szárát, a bal lábamból spriccelt a vér. A sérülés nyomai a mai napig látszanak.
A mentő végül beszállította a korházba Claudiát:
11 órakor kidobtak az utcára 14 évesen, és nem tudtam hogy hazamenni. Közben anyámat meglátogatták a rendőrök: Itt lakik a Liptai? Na, a gyereket elütötte az autó – közölte a rendőr, de azt nem tudták megmondani, hol vagyok. Közben hazamentem taxival, és a szomszédtól kikönyörögtem egy kis zsét, hogy kifizessem.
Ahogy mi is megírtuk: hónapok óta külön él Várkonyi Andi és Bochkor Gábor, mi több, a Borshoz olyan információ is eljutott, miszerint a csinos tévés már új párt is talált magának. A lap elérte a férfit, akivel hírbe hozták az egykori híradóst, az érintett férfi viszont határozottan tagadta az értesülést, sőt külön kérte, hogy semmilyen körülmények között ne említsék a nevét. A Bors munkatársai péntek reggel felkeresték a rádióst a Music FM székházában. A műsorvezető végül úgy döntött, nem fűz többet a szakításukhoz.
Sajnos, nem tudok többet mondani, mint amit leírtunk Andival
– üzente meg kolléganőjével Bochkor.

További sztárhíreink:
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás