promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyosan megsérült az RTL Klub sztárja, de mi lesz így a műsorral?
Borítókép:  kidnews.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Michl Juli az Oltári csajok főszereplőjeként szerzett magának országos hírnevet, mostanában pedig vasárnap este láthatjuk a Szenzációs Négyesben az RTL Klub műsorán.

Hétfőn a produkciót próbálták Szalay Bencével, amikor a színésznő rosszul lépett, és visszahajlott a bal lábfeje. Hallotta a reccsenést, meg egy kicsit fájt is, de nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget, mert azt hitte, hogy megrándult. Sőt, este egy halom fagyasztott zöldséggel jegelte, majd pihentette, azonban másnap már rá sem tudott állni a lábára:
Amikor reggel felkeltem, akkor már nagyon fájt, pedig én nem szoktam törődni a fájdalommal, mert magas az ingerküszöböm. Már rá sem tudtam állni, ezért úgy döntöttem, bemegyek a kórházba. Ott megröntgeneztek, és kiderült, hogy eltört egy csont, ráadásul két helyen. Most egy hétig fekvőgipszben leszek, utána öt hét járógipsz következik.
Az Oltári csajok forgatásán is történt vele hasonló, csak ott a másik lábát törte el, de a műtétet sikerült elkerülni. „Vonzom a bajt” – tette hozzá a színésznő.

Michl Juli számára az a bosszantó, hogy most rengeteg forgatást és színházi munkát át kell variálnia. Eközben orvosa azt tanácsolta, hogy ne kelljen fel az ágyból, hanem pihentesse a lábát. A színésznő, aki letörten veszi tudomásul a lábtörést, hajthatatlan:
Az biztos, hogy mivel az 50 pluszosok már kiestek, ezért az ő kanapéjukon fogom pihentetni a lábamat a felvétel alatt. Ami a probléma, hogy ezt a produkciót hetek óta gyakoroljuk, mert nagyon nehéz, akrobatikus táncot adtunk volna elő Szalay Bencével. Nem tud egy-két nap alatt beugrani helyettem valaki, viszont, ha kimarad egy produkcióink, pontokat vesztünk és kieshetünk. Nem tudom, mi lehetne a megoldás.
Julinak nem ez lett volna az első veszélyes produkciója a műsorban, ugyanis alig egy hete minden félelmével szembe kellett nézni a Szenzációs Négyes élő adásában.További sztárhírek:
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás