Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koncert közben pfújoltak és szóltak be Majkának – mi újság a magyar celebvilágban?

Koncert közben pfújoltak és szóltak be Majkának – mi újság a magyar celebvilágban?

Színes

Koncert közben pfújoltak és szóltak be Majkának – mi újság a magyar celebvilágban?

Színes

Promotions - 2018.10.02. 07:55
Portálunk is beszámolt arról, hogy Ganxsta Zolee-t és társait is kényelmetlen helyzetbe hozta Majka és Curtis szakítása. A csapat azt szerette volna, ha mind a két rapper fellép a Budapest Parkos koncerten, azonban a menedzsment végül úgy döntött, hogy ezt a lehetőséget Majkának adják meg. Ezzel kapcsolatban Ganxsta így nyilatkozott:
Azt szerettem volna, ha mind a ketten ott vannak a bulin, de nem így történt, Majka jött egyedül. Ha a döntés rajtam áll, akkor vagy mind a ketten ott vannak, vagy egyikük sem, mert nem akarok választani kettőjük között. Csakhogy ez nem rajtam múlt, nekem is a fejem felett döntöttek, a mene­dzsment úgy határozott, hogy Majka legyen, nem volt beleszólásom. Én Petikét is, meg Atikát is nagyon szeretem, és véleményem szerint együtt a legjobbak.
Majka annak rendje és módja szerint el is ment a bulira, és fellépett a koncerten. Ganxstával elrappelte a Heroin című nótát, ami a jelen helyzetben eléggé áthallásos, ugyanis a drogozásról, a függőségről szól. Azonban az ózdi hős az utalásokkal tulfűtött sorokat – hol kimondva, hol kimondatlanul – gondolkodás nélkül Curtisre változtatta.

Majka megjelenése a színpadon a közönség néhány tagjából kiváltotta azt a reakciót, amit Ganxstáék valószínűleg el akartak kerülni. Ugyanis a jelen lévők egy része elkezdte skandálni:
Hol van a Curtis? Majka, hol van a Curtis?

További sztárhírek:
(TK)

Borítókép: Facebook