promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber titokban feleségül vette Hailey Baldwint
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A TMZ információi szerint Justin Bieber és Hailey Baldwin szeptember házasságot kötöttek, ám erről egy szót sem beszélnek azóta: sőt, legtöbbször inkább füllentenek a kapcsolatuk természetét illetően. A pletykalap szerint a pár, ahogy megkapta az engedélyt a hatóságoktól, rögtön – még aznap – össze is kötötte az életét. A New York-i ceremónián Jeffrey Quinn prédikátor adta össze az énekest és a modellt, Bieber tanúja pedig jó barátja, Josh Mehl volt.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy sztárpáros ügyvédeik segítségével dolgozza ki a házassági szerződés részleteit, ám úgy tűnik, hogy végül mégsem várták meg a jogi procedúrát: összeházasodtak a szigorú feltételek aláírása nélkül. Bieber egyik hozzátartozója mindezt azzal magyarázta, hogy a fiatalok annyira egymásba vannak habarodva, hogy nincs szükségük szerződésre.

A TMZ erre hivatkozva diszkréten arra hívta fel az olvasók figyelmét, hogy Justin Bieber vagyonát 250 millió dollárra (nagyjából 68 milliárd forint) becsülik, míg a Baldwin-klán legifjabb üdvöskéje (Stephen Baldwin leánya, vagyis Alec unokahúga) mindössze néhány milliócskával rendelkezik.
Az őszinte érzelmeket azonban senkinek nincs joga megkérdőjelezni, főleg ha Bieber legutóbbi perfromanszára gondolunk. A kanadai popsztár szeptember közepén London szívében, a Buckingham Palota előtt adott szerenádot szíve választottjának, világgá kürtölve, de legalábbis az összegyűlt nagy tömeg tudomására hozva szerelmét a lány iránt. Sokan a jelenet láttán már a házasságot pedzegették. Mint kiderült, vélhetően akkor már túl voltak rajta.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás