promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vicc, polippal csapta arcon a kajakost a fóka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Új szintre lépett a fókabűnözés. Egy új-zélandi férfi tapasztalhatta meg a tengeri emlősök galádságát. A kajakos a déli sziget partjainál élvezte a jó időt, a napsütést, és a békés tengert, amikor olyasmi történt, amire aligha számított. 

A vízből ugyanis egyszercsak egy fóka bukkant elő, a szájában egy polippal, amit köszönés nélkül a kajakos arcába vágott.

A férfi az ausztrál Seven Newsnak elmondta, társaival régóta figyelték, amint a fóka köröz alattuk szájában a nyolclábú állattal, ám arra nem számítottak, hogy az emlőst annyira idegesíti a jelenlétük, hogy ezt egy ilyen durva gesztussal hozza majd a tudomásukra.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

新しい @gopro #Hero7Black で衝撃映像撮れた?? 4K60fpsの安定化オンで撮ったからここまで驚いて全部撮れてた!こんな楽しいカヤックはじめて!!音声も海とかのガチャガチャ音ないし最高! @barekiwi getting octopus smashed into his face by a seal⁉️ I’ve never had such an amazing kayak everrrrr!! I am super stoked that the new @goproanz #Hero7Black captured without missing a thing although we shook so much, #hypersmooth the stabilisation managed it so well!! I made a little montage to show how good the audio came out!! No noises super clean!! Thanks to @kaikourakayaks @purenewzealand @kaikouranz @goprojp @howtodadnz @snapair for such an epic trip!! #gopro #ゴープロ #ゴープロのある生活

?TAIYO MASUDA? (@taiyomasuda) által megosztott bejegyzés,


Csak ültünk kint az óceán közepén, amikor feltűnt ez a megtermett hím fóka. Minden olyan gyorsan történt, hogy mire feleszméltem, már az arcomban volt a polip. Én meg csak annyit tudtam mondani, hogy »hé, haver ez meg mi volt?«
– mesélte Kyle Mulinder.

Mulinder a GoPro-nak dolgozik, így nem meglepő, hogy a kajakozásra is vitt magával kamerát, ami rögzítette a nem mindennapi támadást.

A déli szigeteken fekvő Kaikōura-partja mentén rendkívül gazdag az élővilág, a tápláléklánc minden szintjén rengeteg példányt találni, emiatt ez valóságos paradicsom a fókák számára. Nem csoda, hogy így elszemtelenednek.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás