Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Osztrák cirkuszban zuhant a mélybe a magyar artistanő

Osztrák cirkuszban zuhant a mélybe a magyar artistanő

Színes

Osztrák cirkuszban zuhant a mélybe a magyar artistanő

Színes

Promotions 16:41
A légtornász hét métert zuhant a trapézról, és valóban életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már nincs életveszélyben, erősítette meg a hírt Markus Reinhard cirkuszigazgató kedden az APA hírügynökségnek. Az artistát a kismartoni kórházba szállították, ahol jelenleg mesterséges kómában tartják. Egyelőre nem tudni, hogy sérülései maradandóak-e vagy sem.

A légtornász a budapesti artistaiskolában tanult, tavaly óta van a társulatnál. Tapasztalt, még sosem bizonytalankodott. Zárómutatványa végén zuhant a mélybe – mondta az igazgató.

A baleset után a szombati felsőőri előadást megszakították, a Horrorshow hétvégi bécsújhelyi előadásait azonban megtartják.

A horrorcirkusz áprilisi esseni vendégszereplésekor már történt hasonló: akkor hat métert zuhant egy artistanő, ő azonban könnyebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Nem ez volt az egyetlen cirkusz, ahol szörnyű események zajlottak a hétvégén. Oroszországban egy tigris lett rosszul az egyik produkció közben, az idomár pedig hajthatatlannak bizonyult. A részleteket ebben a cikkben olvashatja.

(TK via MTI)

Borítókép: borsonline.hu