promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Osztrák cirkuszban zuhant a mélybe a magyar artistanő
Borítókép:  borsonline.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A légtornász hét métert zuhant a trapézról, és valóban életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már nincs életveszélyben, erősítette meg a hírt Markus Reinhard cirkuszigazgató kedden az APA hírügynökségnek. Az artistát a kismartoni kórházba szállították, ahol jelenleg mesterséges kómában tartják. Egyelőre nem tudni, hogy sérülései maradandóak-e vagy sem.

A légtornász a budapesti artistaiskolában tanult, tavaly óta van a társulatnál. Tapasztalt, még sosem bizonytalankodott. Zárómutatványa végén zuhant a mélybe – mondta az igazgató.

A baleset után a szombati felsőőri előadást megszakították, a Horrorshow hétvégi bécsújhelyi előadásait azonban megtartják.

A horrorcirkusz áprilisi esseni vendégszereplésekor már történt hasonló: akkor hat métert zuhant egy artistanő, ő azonban könnyebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Nem ez volt az egyetlen cirkusz, ahol szörnyű események zajlottak a hétvégén. Oroszországban egy tigris lett rosszul az egyik produkció közben, az idomár pedig hajthatatlannak bizonyult. A részleteket ebben a cikkben olvashatja.

(TK via MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás