Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már nem kell sokat várni, és érkezik a Razer második telefonja

Már nem kell sokat várni, és érkezik a Razer második telefonja

Színes

Már nem kell sokat várni, és érkezik a Razer második telefonja

Színes

Promotions 07:28
Magyarországon viszonylag nehezebben lehetett hozzájutni, ugyanis az itteni nagy szolgáltatók nem igazán árulták, ezáltal egyáltalán nem sok ember mondhatja el magáról, hogy rendelkezne ilyen telefonnal. Ezzel szemben viszont külföldön, főleg a Távol-Keleten beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és sok felhasználó beruházott erre a szupergyors, leginkább játékra tervezett készülékre.

Nem hiába gondolták úgy a szingapúri cégnél, hogy tovább folytatják ez irányú fejlesztéseiket, és idén már a következő generációs telefonjukkal örvendeztetik meg a márka rajongóit.

Egyelőre még 100 százalékosan biztosat nem tudunk a Razer Phone 2 kinézetéről, amit viszont a híresztelésekből erősen feltételezni lehet, hogy a dizájn nem fog változni az előző szériához képest. Ami nem is probléma, hiszen a jól bevált dolgokon nem biztos, hogy érdemes gyökeresen változtatni, és ezzel a Razer fejlesztői is így vannak a termékeiket illetően.

Nem sokára érkezik a Razer második telefonja kép2

Az első telefon mintájára, a viszonylag nagynak mondható, 5.7-inches kijelző mellett, alul és felül is egy szélesebb káva húzódik majd, ami nemcsak kényelmes fogást biztosít játék vagy böngészés közben, hanem helyet is ad a kifejezetten jó minőségű sztereo hangszóróknak. Nem hiába, egy igazi gamer telefonhoz megfelelő hangzás is dukál.

Feltételezhetően a kamera helye és specifikációja sem fog változni, és a 16:9-es képarányú, kifejezetten magas képfrissítési rátával dolgozó QHD felbontású kijelzőt is megtartják a fejlesztők. Ami viszont újdonság lesz, az a készülék hardvere. Egy erősnek mondható Snapdragon 845 rendszerchip és 8 GB RAM kerül bele, így szinte biztos, hogy minden jelenlegi és a közeljövőben elérhető játékkal zökkenőmentesen tudunk majd vele játszani.

Nem sokára érkezik a Razer második telefonja kép3

Ha hihetünk a pletykáknak és a kiszivárgott képeknek, úgy a telefon hátoldalán számíthatunk még jelentős újításra, méghozzá egyfajta egyedi, érintés-érzékeny kezelőfelületre, ami a játékok irányítását lenne hivatott megkönnyíteni azzal, hogy kettőnél több ujjal is kezelhetőek lennének. A nem hivatalos információt Evan Blass, amerikai blogger osztotta meg Twitter bejegyzésében:

A cég a telefont hivatalosan október 10-én mutatja be a nagyközönség előtt, és várhatóan ekkor tudunk meg minden pontos paramétert a telefonról, illetve azt, hogy mikortól és mennyiért lehet előrendelni és kerül az üzletek polcaira.

Nem sokára érkezik a Razer második telefonja kép4

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy itthon valamelyik szolgáltató felveszi-e majd a kínálatába, de várhatóan egyik-másik hazai online áruház weboldalán is meg lehet majd vásárolni.

Nem sokára érkezik a Razer második telefonja kép5

(Horváth Gábor)

Borítókép: razer.com