promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan kik a FIFA 19 legerősebb futballistái
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A FIFA 19-et fejlesztő EA Sportsnak nehéz dolga van, mivel minden évben meg kell szerkeszteniük a listát, hogy melyik játékos milyen képességekkel, pontszámokkal rendelkezzen. Ezt egy 100-as visszaszámlálással leplezik le, aminek a végéhez értek, így megszületett, ki a 10 legerősebb játékos a mostani szériában.

Ez persze sosem tükrözi a valódi formájukat, és még az is elő szokott fordulni, hogy egy, a FIFA-ban top 10-es játékos ritka pocsék szezont fut. Azonban ezen változtatni már nem lehet, mivel csütörtökön délután elérhetővé vált a demo, amiben gyors meccseken kipróbálhatjuk, mit tud a Manchester City, a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Tottenham, a Juventus, a Real Madrid, az Atlético Madrid és az AS Roma.

De visszatérve a top 10 játékosra, ezekből a Real Madrid három, a Barcelona kettő, a Chelsea, a Manchester City, a Manchester United, a PSG és a Juventus egy-egy játékost tud hozzátenni. Ha CR még a Realban maradt volna, akkor már nagyon erős lenne a blancók fölénye.

Ronaldo és Messi egy szinten vannak 94 ponttal, míg Neymar egyedüli 92 pontos. Utána 6 darab 91 pontos játékos következik, akik szinte mind-mind egyedi képességekkel rendelkeznek. A 10. helyre a német Toni Kroos tudott beférkőzni.

fifa10
A tavalyihoz képest kapuscsere is volt, mivel Neuer helyett a spanyol David de Gea van ott a tízes listán. Ebből kipottyant Higuan és Lewandowski is.
 
A FIFA 19 teljes verziója szeptember 28-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Nintendo Switchre és az előző generáció nagykonzoljaira.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás