promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a magyar sneaker, ami még az Adidast is lepipálhatja
Borítókép:  Maklári cipő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Tisza cipő mellett a rendszerváltás előtt volt még egy hazai sportmárka, a Dorko, amit később elsöpörtek a nyugatról beáramló világmárkák. Tizenöt éve azonban újraélesztették a brandet, ami ma már elképesztően népszerű a huszas és harmincas korosztály körében.

Most azonban egy újabb sikertörténet veheti kezdetét.

Maklári Sándor vízilabdázó néhány év alatt tanult bele a cipész szakmába, dolgozott a Tisza cipőnek és a Duna cipőgyárnak is. Ezekkel a tapasztalatokkal a háta mögött indította most útjára saját márkáját a Maklári cipőt, amely rögtön egy sneaker kollekcióval robbant be a hazai piacra.  

maklari

A lábbeliket, amelyek egy újpesti üzemben készülnek, Maklári Sándor fia, Maklári Erik tervezte Perjési Rolanddal, Jakab Péterrel és Kiss Csabval közösen, a Maklari Prime sorozat sneakerei szeptember 8-a óta érhetőek el a gyártói weboldalon, és a BP Shop boltjaiban.

A betonszürke, púder és mentazöld színekben kapható sneakerek a legmagasabb minőségű olasz bőrből készülnek, formai kidolgozásuk pedig a futócipők vonalvezetését idézi.

Bizton állíthatjuk, pillanatok alatt olyan sikeressé válnak majd, mint az Adidas vagy a New Balance. Ha nem sikeresebbé.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás