promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyertyának nézte a dinamitot, meggyújtotta
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Csütörtök este komoly vihar pusztított az Egyesült Államok északkeleti részén fekvő Connecticut államban. Az eső és a heves szél mellett áramkimaradások is nehezítették a helyiek életét.

Ez történt egy meg nem nevezett 30 éves bridgeporti nővel is, akinek otthona hirtelen sötétbe borult. Hogy a helyzetet orvosolja, elindult egy közeli háztartási boltba. Hamar visszafordult azonban, mert eszébe jutott, hogy talán az előző lakók hagytak valami hasznosat a pincében, hátha ott ráakad valamire, amivel világosságot teremthet. Talált is egy rudat, amelyről azt gondolta, csak gyertya lehet. De sajnos tévedett.

A pincében hagyott rúd dinamit volt, ami felrobbant a nő kezében. A robbanás ereje kivitte a lakás ablakait, a helyiségben a nőn kívül senki sem tartózkodott, így csak ő sérült meg, ő azonban súlyosan. Az egyik germeke hívta ki a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Tévedése miatt valószínűleg elveszíti egyik kezének ujjait, és az arca is komoly sérüléseket szenvedett.

A helyszínre érkező tűzoltók átkutatták a lakást, és mivel további robbanószereket találtak, evakuálták a szomszédságot is, és átadták a terepet a bombaszakértőknek, akik elszállították a pincében tárolt dinamitokat.

Connecticut államban törvénybe ütköző robbanószereket tartani otthon, a hírek szerint azonban a szerencsétlenül járt nő ellen nem indítanak eljárást.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás