promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mától már elérhető a Spider-Man játék
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Insomniac Games nagyot lőtt a Spider-Man-nel, ami igazi konzol játék lett, azonban az Xboxosok nem élvezhetik, mivel kizárólag PS4-re jelenik meg. Ezzel igen csak bezárják a kört egy nagyobb közönség előtt, de hát kell ilyen is a piaci harchoz. Ha viszont van PS4-ünk, akkor nem semmi játékélménnyel fogunk gazdagodni.

A külföldi sajtó gyakorlatilag oda meg vissza volt a Spider-Man játékért. Dicsérték a játékmenetet, a sztorit, a harcokat, egy szóval mindent, amit el tudunk képzelni. Bár a nyíltvilágú akciójáték elvileg nem is annyira nyílt, így a mellékküldetések nem lesznek olyan lenyűgözőek, de a fő sztori teljesen filmszerű, és be tudja majd szippantani a játékosokat.

Sok kritikus úgy vélte, hogy egy lineáris alap, nagyon erős történettel bőven elég lett volna a Spider-Manhez, de higgyük el, ez nem kell senkinek sem kedvét szegje, mert a játék minden tesztelőnél magas pontszámokat ért el.

A történetet kicsit feldobták, például Parker nem a Hírharsonánál dolgozik, hogy Pókembert fotózza, hanem már egy professzor mellett van gyakornokként. Ez remekül jön ki, mivel jó kis karakterfejlődést eredményez, és Peter tudományos munkájának is fontos szerepe lesz a játékban.

Az új felvonásban Peter Parker is kicsit érettebb. A készítők is úgy látták, jobban tudnak majd vele azonosulni a gamerek, ami be is jött. A hősünket fejleszteni is lehet, mivel mindenért tapasztalati pontokat kapunk, amit mi magunk osztogathatunk szét. Szintlépésnél Pókemberünk értelemszerűen erősebb lesz.

A játékban a XXI. századnak megfelelően rengeteg Pókember ruhát találhatunk majd. Ezeknek nem csak a divatolás lesz a lényege, hanem mindegyik ruha saját képességekkel rendelkezik. Ezek mellé Spider-Man kap még bőven kütyüket is.

Nos, az állunkat nem kell majd visszailleszteni a helyére, mivel a Batman: Arkham City anno már megmutatta, hogy milyennek kell lennie egy szuperhősös játéknak. Ettől függetlenül a Spider-Man egy zseniális program lett, aminek innentől kezdve nem csak a játékszakemberek, hanem a gamerek is nekieshetnek.

Ami még jó hír, hogy angoltudás hiányában sem kell rettegnünk attól, hogy nem fogjuk érteni a sztorit, mivel a Sony gondoskodott a magyar feliratról.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás