promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már meg is ihatjuk David Bowie egyik albumát
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Hotel Café Royalban helyet kapó szórakozóhelyet a 2016-ban elhunyt énekes 1972-es albuma, a The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars inspirálta. Az itt felszolgált koktélokat az album számairól nevezik el, így lehet majd rendelni Darkness and Disgrace vagy az Animal Grace nevű italokat.

A hotel bármenedzsere, Fabio Spinetti szerint minden ital hozzávalóit gondosan választották ki, a különböző likörők és kísérők Bowie excentrikus egyéniségét tükrözik és reflektálnak arra, hogy Bowie személyisége milyen változást hozott nemcsak a hetvenes évek zenei életében, de a hétköznapokban is.

A Femme Fatale koktélban a hatszoros Grammy-díjas angol zenész imádott martinijét egy kis csavarral kínálják majd, a szokásos száraz helyett édes vermuttal és japán szakéval elegyítik, a Tiger on Vaseline koktél alapja pedig a klasszikus Pina Colada, amit kókusz és fehér csokoládé habbal turbóznak fel. 

Nem véltlen a helyszínválasztás: David Bowie alteregójának, Ziggy Stardustnak a búcsúbuliját a Hotel Café Royalban tartotta 1973 júliusában, ahol ott volt többek között Paul McCartney, Mick Jagger, Barbra Streisand és Lou Reed is.

A bár falait az énekes hivatalos fotósának, Mick Rocknak Bowieról készült portréi díszitik majd.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás