promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alkohol- és szexfüggőség miatt az egyik Spice Girl is elvonóra megy
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A The Sun című lapnak nyilatkozott Mel B, vagyis Melanie Brown, a Spice Girls egykori énekesnője. Az interjúban nyíltan beszélt súlyos egészségügyi és mentális problémáiról, amelyek szörnyű házasságára vezethetők vissza. Mel B elárulta, alkohol- és szexfüggősége miatt szakemberek segítségét kéri, elvonóra megy.

Az énekesnő kifejtette, problémás hat hónap áll mögötte. Az önéletrajzi kötetén dolgozott az elmúlt fél évben, és a felelevenített emlékek olyan erővel törtek rá, hogy képtelen volt kivonni magát a hatásuk alól, mintha újraélte volna az egész borzalmas időszakot – hangsúlyozta a lapnak.

Melanie Brown 2007-ben kötött házasságot Stephan Bellafonte film producerrel, egy év különélés után tavaly váltak el. Az egykori Spice Girl korábban többször beszélt róla, hogy a férje verbálisan és fizikailag is bántalmazta őt, exférjének képviselője mindeközben azzal vádolta a nőt, hogy a család egész vagyonát elszórakozta.

Mel B állítása szerint a válást követően poszttraumás stressz szindrómával diagnosztizálták az orvosok. A fájdalmát alkohollal enyhítette, és egy ponton úgy érezte, elért a szenvedés legmélyére, ahonnan egyedül már képtelen kijutni. A Twitteren kiáltotta világgá a fájdalmát,
igazán segítségre szorulok
– írta.

A készülő önéletrajz mindezeket újra felszínre hozta, az énekesnő azonban nem hagyja, hogy a múlt borzalmai újra maguk alá temessék,
a gyerekeimnek szüksége van rá, hogy önmagam jobb verzióját kapják, jobb emberré kell válnom, mindazokért, akik szeretnek, és akik támogatnak
– indokolta meg, miért válaszotta a rehabilitációt.

Mindeközben újra szárnyra kaptak a pletykák arról, hogy összeáll a Spice Girls, és egy világkörüli turnéval örvendezteti meg a rajongóit. Erről semmi biztosat nem tudni azon kívül, hogy ha meg is történik a nagy összeborulás, Victoria Beckham biztosan távol marad a koncertektől, hiszen ő a divatipari karrierjére koncentrál.

Melanie Brown a második híresség, aki az elmúlt napokban a rehabot választotta. Mint megírtuk, Ben Afflecket exfelesége, Jennifer Garner szállította be az elvonóra, miután a színész ismét belebonyolódott az alkoholba.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás