promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Snoop Dogg szakácskönyvet írt, amiből csak egy valami hiányzik
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Snoop Doggról valószínűleg előbb jut eszünkbe egy füstben úszó bűnbarlang, mint a rozsdamentes eszközökkel felszerelet profi konyha. A rapper most mégis az ínyenc oldalát mutatja be egy októberben megjelenő könyvben.

From Crook to Cook – Platinum Recipes From Tha Boss Dogg's Kitchen (nagyon szabadon: A bűnözőtől a szakácsig – Platina receptek Dogg főnök konyhájából) című kötetében elég meglepő tételek is szerepelnek, egyvalami azonban fájóan hiányozhat a rajongóknak. A szerző már az elején leszögezi, könyve teljesen marihuána-mentes, aki csak a fű miatt vásárolja meg, az csalódni fog.


A receptek elég széles skálán mozognak, az egyszerű sajtburgertől indulva a rágcsálnivalókon át egészen az olyan komplex gasztronómiai csúcsfogásokig, mint a homár Thermidor-módra. Snoop Dogg régóta jó kapcsolatot ápol Amerika egyik leghíresebb tévés celeb-séfjével, Martha Stewarttal, még közös tv-showt is indítottak, a sztárszakács azonban a könyvbe nem segített be, az kizárólag a rapper munkája.

A kilencvenes évek elején a gengeszterrap szcénában felbukkant Snoop Dogg nem először merészkedik más műfaj területére. Szerepelt már filmben, sorozatban, producerkedett, edzett ifjúsági focicsapatot (amerikai fociról van szó), végzett jótékonysági munkát, híres állat- és jogvédő, számos (elsősorban marihuánához köthető) befektetést visz, de rendezett már pornófilmet is, és ő tartja a Guinness-rekordot a legnagyobb Paradise-koktél készítése terén. A

Martha Stewarttal készített, imént említett műsorért pedig még Emmy-díjra is jelölték 2017-ben (emellé 17 Grammy-jelölést is begyűjtött, győzelem nélkül).

Úgy tűnik, a rapperek nem vetik meg az ínyenc fogásokat, Snoop Dogg előtt már Coolio, Kelis és 2Chainz is adott ki szakácskönyvet, Action Bronson pedig web-sorozatot indított Fuck, That's Delicious (Bassza meg, ez finom) címmel.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás