promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leia hercegnőnek adnák Trump szétvert csillagát
Borítókép:  Forrás: people.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Miután többször is megrongálták Donald Trump csillagát a Hírességek sétányán, a nyugat-hollywoodi képviselők ellenszavazat nélkül fogadták el azt a javaslatot, melynek értelmében végleg eltávolíthatják azt Hollywood utcájáról, írja a Huffington Post.

Legutóbb egy huszonéves fiú rontott neki csákánnyal a csillagnak, ami brutálisnak tűnhet, de ha az elnök bumfordi viselkedését vagy a nőkkel, fogyatékkal élőkkel kapcsolatos kijelentéseit nézzük, akkor biztosan egyetértünk abban, hogy nem érdemel semmiféle csillagot.

Miközben a végleges döntés még várat magára, hiszen az utca hivatalosan Los Angeleshez tartozik, így a városi önkormányzaté a végső szó, Mark Hamill, a Star Wars-saga főszereplője, már meg is osztotta Twitteren, hogy szerinte ki érdemelne inkább helyet a Hírességek sétányán.

„Mi lenne, ha olyannak adnánk a helyet, aki valóban megérdemli?” – teszi fel a kérdést és válaszként a sorozatból jól ismert partnerét, az áprilisban elhunyt Carrie Fishert jelöli meg.


A dolog azonban messze nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy valaki megkapja a csillagot, el kell fogadnia jelölést és ki kell fizetnie 30 000 dollárt az átadási ceremóniáért, ahol persze kötelező megjelennie. Ha pedig olyasvalakiről van szó, aki már elhunyt, legkorábban öt évvel a halála után kaphat posztumusz csillagot, ha az erre hivatott bizottság is úgy gondolja.

Mindenesetre, mi szurkolunk!

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás