promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Divatos pólókon villoghatunk a Jóbarátokkal
Borítókép:  Forrás: netflix.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Lehet, hogy olvasóink egy része még nem is élt a sorozat indulásakor, de az már kevésbé valószínű, hogy nem láttak legalább egy részt, vagy ne lenne legalább egy Jóbarátok-függő ismerősük, aki kívülről tudja a tíz évados sitcom emlékezetes mondatait. Mint például Joey majd minden epizódban elhangzott kérdését: Na mi a helyzeeet?

A Jóbarátok kedvenc kávézója, a Central Perk:  

jobaratok

A divat sokszor merít a múltból, így nem meglepő, hogy két fast fashion márka, az Urban Outfitters és a Zara is a sorozathoz kapcsolódó pólókkal rukkol elő új kollekciójában. A magyar közönség számára is ismert és elérhető Zaránál egy fekete és egy fehér felsőt találunk majd a polcokon, egy-egy kultikus jelenettel.

Monica kukucskálója megvan? 

jobaratok3

Emlékeznek az első évad legelső részére, mikor az öt jóbaráthoz csatlakozik Rachel, aki éppen lelépett az esküvőjéről? Vagy arra, amikor Monica a hálaadási pulykával a fején táncolva hallja először Chandlertől, hogy „Szeretlek”?

jobaratok2

A The One Where Monica Gets a Roommate és a The One With All The Thanksgivings pólók ezeket az epizódokat idézik meg és szerencsére az áruk is megfizethető.

jobaratok1

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás