promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi magyar divattervezők ruhájában pózolt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Múlt héten ünnepelte tíz éves évfordulóját a budapesti Fashion Street, aminek a Tommy Hilfiger és a Mercedes-Benz által szervezett bulijára Palvin Barbi egyenesen New Yorkból érkezett haza. A szupermodellt jóbarátja, a száguldó cirkusz miatt épp Budapesten tartozkodó négyszeres Forma 1-es bajnok, Lewis Hamilton kísérte el a bulira. A rendezvényen több mint 3 millió forint adományt gyűjtöttek össze, amit a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlottak fel.

Palvin Barbi az évforduló alkalmából a Fashion Street Magazinnak is modellt állt. A fotós Oleg Borisuk volt, aki Instagram oldalán is posztol több képet a magyar modellről, a stylist Bognár Hajnalka és Horváth Ottó, a sminkes Árpa Karolina, a fodrász pedig Pásztor László volt.

Palvin Barbi a fotósorozaton olyan magyar divatmárkák ruháit viselte, mint a PeterMero és a Sentiments Couture, az ékszereket pedig az ABODI készítette. 

palvin2

A szupermodell ezzel egyidőben, a hagyományokhoz híven, az augusztusi Harper's Bazaar címlapján is szerepel, ráadásul négy változatban. A képeket itt David Roemer fotózta Párizsban, és Willian Bartel felelt a sminkért, a frizurákat pedig Oliver Lebrun készítette.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás