promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A MÁV belépett a XXI. századba
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az appot eddig is sokan letöltötték, de kritizálták is, hogy nincs benne jegyvásárlási funkció. Hát, innentől kezdve van. A Vonatinfó természetesen elérhető Androidra és iOS-re is. Akik esetleg még nem találnák benne, azok frissítsenek a legfrissebb verzióra.

Nos, az appal belföldre tudunk jegyet vásárolni, ami letöltődik ezután a telefonunkra. Nincs szükségünk ezután internet elérésre, mivel offline is be tudjuk mutatni az ellenőrnek a jegyet. Először persze pepecselni kell az adataink megadásával, de ezután ezek elmentődnek, így nem kell megadni sem a kedvezményt, se mást, csak akkor, ha valami változás van.

Az internetes jegyvásárlási rendszer és a Vonatinfó nem átjárható, vagyis az internetes jegyértékesítési rendszerben élő regisztráció nem használható a Vonatinfóban és az interneten vásárolt jegy sem tölthető le a Vonatinfóba, illetve fordítva. Ennek oka, hogy a Vonatinfó alkalmazás már a pénztárakban és a vonatok fedélzetén is használt új jegyértékesítési rendszeren alapul.

A Vonatinfó alkalmazásban vásárolt jegyek árából – az interneten vett e-vonatjegyhez hasonlóan – 10 százalékos kedvezményt biztosítanak minden jegy esetében.

Az alkalmazás jelenleg is béta tesztelésben van, szóval ha bármilyen hibát észlelünk, akkor jelezhetjük. Jó jegyvásárlást a XXI. században.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás