promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
19 perces dalban tiltakozik R. Kelly a zaklatási vádak ellen
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
R. Kelly korábban az Instagram-oldalán élőben adott elő egy részletet a 19 perces számból, a teljes számot hétfő éjszaka tette közzé a SoundCloud-on. „Ma az a nap, amire vártál” – írta mellé.

Tavaly a BuzzFeeden jelent meg egy részletes cikk arról, hogy az R&B-énekes állítólag fiatal lányokat tart akaratuk ellenére házaiban. A lányoknak állítólag szabályokat kell betartaniuk azzal kapcsolatban, mikor ehetnek, fürödhetnek vagy aludhatnak, mit kell viselniük, illetve hogyan kell szexuális kapcsolatot teremteniük a férfival, aki gyakran rögzíti is az együttléteket. Az énekes a szülők elmondása alapján azt ígérte a lányoknak, hogy segíteni fogja zenei karrierjüket.

A cikkben megszólaltak olyan emberek is, akik korábban közel álltak R. Kellyhez. Ők azt mondták, hat nő él az énekes által kezelt ingatlanokban, akik ha „megszegik a szabályokat”, fizikai és lelki bántalmazással néznek szembe. Az ügyben több szülő is a rendőrséghez fordult, ám a lányok azt állították, nem tartják őket fogva.

Idén tavasszal R. Kelly egykori barátnője, Kitti Jones a BBC3 új dokumentumfilmjében beszélt arról, hogy az R&B énekes egy 14 éves lányból nevelt magának szexrabszolgát.

Az R&B-énekes cáfolta az ellen felhozott vádakat, de a most közzétett dalban sem másítja meg vallomását. A nemi erőszakot párkapcsolati hibaként értelmezi, a hűtlenséget tekinti az egyetlen bűnének, azt őrültségnek nevezi, hogy pedofil lenne. Azt pedig egyenesen kikéri magának, hogy börtönbe kelljen vonulnia néhány „vélemény” miatt, őt egyedül csak Isten „hallgathattatja” el.

A Spotify és az Apple kínálatában ez a dal már nem lesz elérhető, mert a zaklatási botrány kirobbanásakor kivették R. Kelly-t a listából.

Kelly-t tíz évvel ezelőtt gyermekpornográfiával vádolták meg, mert a vád szerint lefilmezte és lefotózta egy 14 éves lánnyal folytatott szexuális aktusát, de a bíróság végül nem találta bűnösnek. A BBC ugyanakkor úgy tudja: többször is megegyezés révén távozhatott a bíróságról; az egyik alkalommal egy olyan nőnek fizetett, aki azzal vádolta, hogy 15 évesen létesített vele szexuális kapcsolatot.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás