promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új őrület: a Hello Kitty fanatikusok jobban teszik, ha vonatra szállnak
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Japan Railway Co. elindította a Hello Kitty tematikájú sinkanzen expresszvonatát. A japánok az ilyen tematikus dolgokban nem viccelnek: a vonat nemcsak kívülről rózsaszín és van rajta néhány Hello Kitty-s matrica. Itt mindenhonnan ez a nagyfejű macskalány köszön vissza.

A jegyeket is egy óriási Hello Kitty kezeli, de van olyan vagon, ahol még csak ülések sincsenek csak szelfifal, ahol annyi képet készíthetnek a rajongók kedvenc cicusukkal, amennyit nem szégyellnek. És persze a büfékocsi mellett, ahol a legbizarabb macskafejű bögréből lehet szürcsölni a rózsaszínebbnél rózsaszínűbb italokat, egy külön szuvenírvagon is várja az utasokat. 


A japán cukiságvonatra persze nemcsak a fanatikusok szállhatnak fel: a járat menetrend szerint minden nap közlekedik Oszaka és Fukoaka között.

Hello Kitty (teljes nevén Kitty White) karakterét Yuko Yamaguchi tervezte még 1974-ban, és a száj nélküli, masnis macskafej azóta százmillió dolláros üzletté nőtte ki magát.

Innen nézve nem véletlen, hogy Hello Kitty az első japán figura, aki saját vonatot kapott, hisz nagy valószínűséggel ebben a formában még a turizmus növeléséhez is hozzá tudna járulni.

(Az alábbi videón a szombati átadás eufórikus pillanatait láthatják.)

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás