promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbfejleszti a szundiztatást a Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mindenkinek van idegesítő ismerőse a közösségi oldalon, még akkor is, ha tagadja. Velük olykor tartani kell a kapcsolatot, így törölni nem tudjuk őket, persze a bejegyzéseiket le tudjuk tiltani, akár örök életre is.

Tavaly jött a hasznos újítás, a szundiztatás, ami átmeneti megoldást kínál. Nem csak embereket, hanem csoportokat is el tudunk némítani rövid időre. Itt az adott ismerős bejegyzései eltűnnek a hírfolyamunkból 30 napra, bár jó lenne, ha az idősávot mi állíthatnánk be. De most a lényeg, hogy a Facebook ezt a funkciót fejlesztette tovább.

Szóval mi van akkor, ha az ismerősöm csak bizonyos dolgai idegesítenek? Például lelövi mindig a poént a Trónok harca premier után, vagy éppen vegán mániája lett, és csesztet, hogy ne együnk húst, mert akkor mekkora nagy parasztok vagyunk, satöbbi. Szerintem mindenki fel tud hozni valamit magában, ami idegesíti néhány posztolónál.

A Keyword Snooze funkció arra specializálódik, hogy kulcsszavakat szűrjön ki. Ha az illető többi bejegyzése érdekel minket, és csak a Trónok harcásokat nem szeretnénk látni, akkor megadjuk ezt a kulcsszót, és 30 napig szundiztatjuk az illetőnek azokat a posztjait, amiben ez a kifejezés benne van. Így már egészen biztosan nem fogunk látni spoilert, amíg meg nem nézzük az aktuális részt.

A fejlesztés még nem jelent meg a hírfolyamban, de hamarosan mindenkinél elérhető lesz. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás