promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
FIFA 19: innentől a Bajnokok Ligájában is tesztelhetjük magunkat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Konami cég nevéhez fűződik a Pro Evolution Soccer, és az UEFA-nak velük volt szerződése, azonban ez május 19-én lejárt, és ahogyan azt sejteni lehetett, az EA Sports azonnal le is csapott erre a lehetőségre.

Persze volt ilyen játékmód a FIFA-ban Champions Cup néven, de minden csak olcsó másolata volt az eredetinek. Az összes stadion, klub és játékos elérhető lesz a szeptember 28-án érkező részben, és valóban mindent úgy fognak beletenni, mintha csak a televízióban néznénk a Bajnokok Ligáját. Mivel ebből az Európa-liga se maradhat ki, így a legtöbb rajongó meg fogja találni a kedvenc csapatát.

A fejlesztők elég sok finomhangolást terveztek a játékmeneten, Real Player Motion technológia is lépett egy szintet, ami azt jelenti, hogy a focisták mozdulatai még ennél is valóságosabbak lesznek.

Frostbite Engine videojáték-motor, melyet a Battlefield first-person shooter-sorozathoz írtak, természetesen szintén megmarad, mivel tökéletesen bevált, és rendkívül élethű.

A sztorimódban a már jól ismert Alex Huntert kísérhetjük el a harmadik és egyben utolsó szezonjára, de mellette még sok ismerős arccal is találkozhatunk majd.

A játék minden nagyobb platformra, tehát PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és a Nintendo Switchre is megjelenik. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás