promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt találkozhat a Google autóival
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az alkalmazás 2013 óta működik Magyarországon, azóta többször is frissítették a forgalmasabb helyszíneket.

Az autók szerdán indultak el a magyarországi utakon, hogy a korábban kihagyott régiókról fényképeket gyűjtsenek, illetve a meglévő felvételeket frissítsék. A honlapon közzétett tervek szerint május-júniusban Miskolc, Debrecen, Szeged, Budapest, Székesfehérvár, Győr, és Pécs környékét járják be.

Az utcakép a Google-térkép szolgáltatása, amely már több mint 80 országban készült. A 360 fokban készített felvételek egy panorámakép-rendszert hoznak létre, amely virtuális valósággá összeállva bejárhatóvá teszi az adott környéket. A szolgáltatás a Google Earth és a Google-térkép mobil verziójában is elérhető. Azóta gyakorlatilag már mindenkinek ez jut elsőként eszébe, ha virtuális navigációról van szó.

A Google továbbra is kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, az utcaképfunkció elkészítésekor. A képek közzétételét megelőzően az összes felismerhető arcot és rendszámot automatikusan elhomályosítják. A felvételek közzétételét követően is van lehetőség a további részletek elhomályosítására, a "hiba bejelentése" gombra kattintva.

Van egy honlap, ami rendkívül szórakoztató tud lenni, ha unatkozunk, és meg is nézhetjük, eddig milyen helyekre jutott el a Google autója. A MapCrunch gyakorlatilag egy Random Street View: a honlap véletlenszerűen elvisz egy pontra a világban, ahol szétnézhetünk, ide kattintva már kezdődhet is a móka. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás