promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Microsoft bemutatói anno nem mentek túl olajozottan
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Épp arról tartott bemutatót Bill Gates, a Microsoft alapítója (és akkori vezére), hogy mennyire fejlett operációs rendszer a Windows 98. A bemutatóban egy scannert csatlakoztattak a számítógéphez, aminek egyszerűen fel kellett (volna) ismernie azt anélkül, hogy különösebb felhasználói beavatkozásra lett volna szükség.

Ugyebár a klasszikus videóban is láthatjuk,Ugyebár a klasszikus videóban is láthatjuk, a fantasztikus újítás eredménye egy óriási blama lett, ugyanis a számítógép egyszerűen lefagyott, a közönség pedig rendkívül jól szórakozott az eseményen. Feljött a démoni kék halál, amivel anno valószínűleg sokat találkozhatott mindenki.

A Windows 98 egy fantasztikus operációs rendszer volt, de azért azt kijelenteni, hogy mindent azonnal felismerjen, telepítsen és működtessen, az eléggé túlzás volt. Szerintünk mindenkinek volt gondja vele anno.

A Microsoft 2016július 11-étől szüntette meg a Windows 98 operációs rendszer mindennemű támogatását. Aki szeretne kicsit nosztalgiázni, az tudja futtatni a böngészőből a Win 98-at ide kattintva. (Mastermind Számítástechnika; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás