promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkészült Európa netes pornó térképe
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jogosan lehetne feltenni a kérdést, hogy manapság néz még valaki pornót? Szerintem erre még a konzervatív társadalomtudósok is azt válaszolnák, hogy a pornó az emberiséggel együtt fog kihalni. Ha tévednék, akkor bizony nem sok közöm van a társadalomtudományhoz.

Hanyagolom ezt a mély filozófiai kérdést, és inkább nézzük meg, melyek Európában a leggyakrabban látogatott pornós honlapok. Mert igen, erről bizony már készült felmérés.

Magyarország nem különcködik, és mint a legtöbb európai ország, a Pornhub-ot látogatja a legtöbbet. A top 100 leglátogatottabb honlapok közül ez áll jelenleg a 38. helyen. Ez egy elit helyezés, mivel például az eBay oldala 37. de még a Netflix is kieseik a top 30-ból, mivel csak 31.

A németek egy kevésbé ismert honlapot, az Xhamestert használják, de aztán kiderül, még sem annyira különcök, mert ez a világ 81. leglátogatottabb weboldala.

Az oroszok és a spanyolok is a XVideos-ra esküsznek. A franciák által 2007-ben indított oldal sem áll rosszul világszinten, mivel a 117. helyet birtokolják. Fehéroroszországban is biztosan néznek poreszt, de ők a felmérésből valamiért kimaradtak. (Torony)

pornmap
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás