promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ne söpörd a szőnyeg alá a céljaid, tervezd meg az éved!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Szilágyi-Bécsi Tímea nem csak a levegőbe beszél: pszichológus, coach, tréner, és ami talán ennél is fontosabb, hogy gyakorlott vállalkozó. Amit tanít, azt nem csak a könyvekből ismeri, hanem tesztelte önmagán, és a cégein, amik rendkívül sikeresek. Itt fontos látni azt, hogy ezzel Ő már bejárt egy utat, és csak a hasznos dolgokat akarja átadni a tréningjén, míg a haszontalanok mehetnek a kukába. A gyakorlati tudását akarja megmutatni, amit a hosszú évek alatt megszerzett.

A tréning WinstonChurchill egyik idézetét helyezi a középpontba: „Aki nem tervez, a bukást tervezi meg.” Ahhoz, hogy elégedettek legyünk az évünkkel, szükségünk van jó és reális célokra, valamint egy határozott elképzelésre, amivel elérjük. A nap végén itt egy valódi, saját, teljesíthető tervvel térhetünk haza, ami pozitív módon változtathatja meg az életünket.

„Ha nincs célod az életben, akkor sodródsz az árral, és arra megy életed hajója, amerre a szél éppen fújja – mondja Szilágyi-Bécsi Tímea, aki a felkészítés során bevezet minket a célkitűzés módszertanába.

Elmondja a nehézségeket és a buktatókat, és hogy miként tudjuk leküzdeni az elénk gördülő akadályokat. Ennek köszönhetően a nap végére eljutunk oda, hogy rendelkezünk egy megfogalmazott céllal és elképzeléssel, valamint egy részletes 90 napos terv lesz az asztalunkon.

„Először is elviszlek az álmok földjére, onnan a realitások talajára érkezel, ahol képes leszel az álmaidból megvalósítható célokat kitűzni. Ez azonban még nem az út vége. Végigvezetlek a tervezés minden egyes momentumán, hogy egy olyan kézzel fogható terved legyen, amit ugyan nem lazán, hanem munka árán, de képes leszel megvalósítani. A program tehát valódi segítséget nyújt neked.” – fogalmaz a coach.

Mindehhez kapunk egy munkafüzetet és egy tervezőt is az előadás során.

Bővebb információt ide kattintva kaphatunk, és jelentkezni is itt tudunk a tréningre,Bővebb információt ide kattintva kaphatunk, és jelentkezni is itt tudunk a tréningre, amit 2018. január 17-én, szerdán tart a coach Nyíregyházán a Hotel Pagonyban, egy egész napos rendezvény keretében.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás