promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívesen tönkretennél egy iPhone X-et?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hihetetlen, de továbbra is abszolút népszerűek azok a videók, ahol nem az okostelefonok tudását mutatják be az érdeklődőknek, hanem valamilyen töréstesztet végeznek rajtuk. Itt még egy olcsóbb készüléknél nem is szisszennénk fel, de egy új iPhone X-nél már más a helyzet.

A TechRax rengeteg elmebeteg tesztet végez, és a legújabb Apple termék sem kerülhette el, hogy kicsit kezelésbe vegyék. Először jön a kés, aminek a szurkálását meglepően jól bírta a telefon. Aztán átevezünk a hátborzongató részhez, vagyis a kalapács tesztre.

Itt háromszor is rá kell ejteni a kalapácsot, hogy egy kissé betörjön a képernyő. Ez egy jó jel, mert ha mondjuk elejtjük a telefont, akkor nem fog azonnal berepedni, vagyis valamilyen szinten bírnia kell a strapát. Talán ez a legfontosabb is, mivel az iPhone X legdrágább pontja az OLED kijelző. Hogy meddig bírja a keményebb ütéseket, az már legyen meglepetés.

A másik videónak azonban már valóban nincsen értelme, maximum akkor, ha utáljuk az iPhoneokat. Itt gyakorlatilag flexszel mennek neki a telefonnak, amit elég hamar kivégeznek. (Torony; TechRax)

Kés és kalapács:


Flex:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás