promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre gyorsabb alapcsomagos internetet ad a UPC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A gyorsabb net azokat a UPC ügyfeleket érinti, akiknél műszakilag megvalósítható a sávszélesség 120 megabitre emelése. A szóban forgó ügyfelek többsége jellemzően 30 megabites letöltési sebességgel netezett eddig, mivel számos díjcsomagban hosszú ideig ez volt a leginkább elterjedt sávszélesség.

A szolgáltató e-mailben és a számlalevélen is értesíti az érintett ügyfeleket, a havidíjuk és a szerződésükben foglalt egyéb feltételek is változatlanok maradnak.

Azok számára, akiknél műszaki vagy valamilyen egyéb okból egyelőre nem lehetséges a sebességnövelés - így például a Digitális jólét alapcsomagot használók számára - a UPC igyekszik a jövőben megvalósítani a fejlesztést.

A szolgáltató korábbi közlése szerint a UPC Magyarország előfizetéseinek száma az idén szeptember végén több mint 2 millió 25 ezer volt, ami 6,8 százalékos bővülés az előző év azonos időszakához képest.

A nagy sebességű internetszolgáltatás előfizetéseinek száma egy év alatt 39 900-zal nőtt, így elérte a 655 ezret, a digitális és analóg televíziószolgáltatásra kötött előfizetések száma több mint 17 ezer új előfizetéssel 677 700-ra bővült. A mobil előfizetések száma szeptember végén megközelítette a 81 400-at, egy év alatt 24 700-zal emelkedett.

Mi is összeszedtük, amit tudni kell az internetes sebességről, ezt ide kattintva tudjátok elérni. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás