promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi gamer okostelefon kerül a piacra
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mivel gamer mobilról beszélünk, így annyira nem lényeges a kamera, de azért ebből is jó került a telefonba: a 12 megapixeles főkamera mellé egy 2x-es fix zoomos optikát kapunk.

Az alumíniumborítás a világ leghangosabb mobilját takarja. A hangok bivalyerősen két oldalról szólnak sztereóban. Ugyebár ez akkor jön ki a legjobban, amikor fektetett képernyőnél játszunk, vagy épp filmet nézünk. A hangzás még THX minősítést is kapott.

A Qualcomm Snapdragon 835 chipset négy 2,35 GHz-es és négy 1,9 GHz-es maggal garancia a teljesítményre. Ehhez társul még a 8 gigányi RAM, ami az okostelefonoknál jelenleg elég ritka tulajdonság.  

A mobilba 5,7 hüvelykes, UltraMotion kijelzőt építettek be, ami 1440 x 2560 pixeles felbontásra képes. Ez 120 Hz-es képfrissítési rátával dolgozik, amit eddig csak az iPad Próval rendelkezők élvezhettek.

razer2
Ezekhez persze kell egy jófajta akkumulátor is. Ebből 4000 mAh-eset ad a Razer, akik azt ígérik, hogy a telefon 12,5 órányi folyamatos videózást, 63,5 órányi zenehallgatást vagy 7 órányi mobilos játékidőt tesz lehetővé. A játékfanoknak ugyebár az utóbbi adat a legfontosabb.
 
A 64 gigás belső tárhely kicsinek tűnhet egy gamer okostelefonnál, de ha többre vágyunk, akkor egy microSD-kártyával megoldhatjuk.

A Razer Phonet november 17-étől lehet megrendelni az Amazonról vagy a gyártó hivatalos online boltjából. Jelenleg úgy néz ki 750 eurót fognak elkérni érte, de ezért valóban egyedi telefont kapunk. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás