promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi óriás lett a netes tévézésben a Netflix
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A csatorna óriásit robbantott a House of Cards-al, ami kritikusi és közönség körben is igazi kuriózum lett. Már onnan is lehetett látni, hogy a sorozat lesz az új mozi, hogy Kevin Spacey inkább egy ilyen szériánál kötötte le magát.

A Netflix már az egyik vezető sorozatgyártó, olyan szériák köthetők a nevéhez, mint a Narcos, Orange is the new black, Ozark, Making a murderer, vagy a nemsokára új évaddal debütáló Stranger Things, amiért kifejezetten megőrülnek a rajongók.

Sokan nem is fizetnek elő tévére, hanem fix havidíjért a Netflixet választják, ahol ugyebár korlátlan sorozat és filmnézési lehetőséget kapnak. Todd Yellin, a Netflix fejlesztési vezetője végül a Business Insidernek adott interjújában elmondta, hogy jelenleg 104 millió előfizetéssel rendelkeznek, vagyis a csatornának kb. 300 millió nézője van. A csatorna továbbra is engedélyezi ugyebár, hogy egy előfizetéssel hárman juthassanak hozzá a szolgáltatáshoz. És itt még nem is számolták bele, esetlegesen mennyien jutnak hozzá torrent oldalakról ingyen a szériákhoz.

Ezt látva persze sokan be akarnak szállni az iparba, úgy mint a YouTube, a Disney, de lassan már a Facebook is. Valljuk be, olyan sorozatgyártókat, mint a Netflix, AMC, HBO vagy a Showtime elég nehéz lesz behozni, de próbálkozni szabad. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás