promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen átalakítja böngészőjét a Firefox
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jómagam továbbra is több böngészőt használok, már kitesztelgettem mivel mit érdemes csinálni, így nincs konkrét kedvencem. Azonban azt ki kell emelni, hogy a Firefoxnak már nagyon kellett egy reneszánsz. Az 57-es verziószámú újítást olyan nagy volumenű változásnak tartják, hogy Firefox Quantum néven fog futni a dolog. Béta változatban már mi is tesztelhetjük ide kattintva.

A fő változás, hogy a Quantum futása pl. 30 százalékkal kevesebb memóriát igényel majd, mint a Chrome, és a több magos processzorokkal rendelkező gépeken el is fogja osztani a feladatokat, tehát sokkal gyorsabb lesz. A Firefox olyan szintű turbót ígér, amit már első ránézésre érzékelni fognak a felhasználók.

A Firefox, mint már fentebb írtuk, nem működött túl jól mostanság. Ez nem is meglepő, ugyanis a fejlesztők rengeteg olyan hibát találtak, ami befolyással volt a sebességre. Természetesen a csapat ezeket mind szépen kijavította.

A bővítmények maradnak, de a felület és a kinézet azért egy kicsit modernebb lesz. Szóval a Quantum már tesztelhető, de a végleges változat november közepén érkezik. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás