promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre egyszerűen tudunk küldeni akár 1 GB-ot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nagy méretű fájlokat átküldeni interneten keresztül egy ismerősödnek? Néhány MB fájl méretig nincs gond, mert becsatolhatjuk egy e-mailbe, de nagyobb fájloknál ez már problémás. Ilyenkor egy fájlküldő rendszer segítségével nagyon egyszerűen megoldhatjuk a dolgot, és a Mozilla egy remek megoldást kínál erre.

A Firefox Send oldalát bárki könnyen használhatja, és egészen 1 GB-ig tud fájlokat küldeni. A weboldalt ide kattintva tudjuk elérni, és már kezdhetjük is a feltöltést. Nem kell félni, bármilyen böngészőben működik, nem kell kiegészítést telepíteni.

Itt egyszerűen töltsük fel azt a fájlt, amit szeretnénk eljuttatni egy ismerősünknek. Feltölthetjük úgy is, hogy belehúzzuk a keretbe (drag and drop), vagy rákattinthatunk a kék gombra is, majd kitallózzuk a gépről.

Mi is teszteltük a feltöltést, ami viszonylag gyors, de ez persze függ az internetkapcsolattól is. A Firefox Send a feltöltést titkosítja, így a végén csak az látja a letöltő linket, akinek elküldjük. A feltöltött fájl 24 órán keresztül elérhető, utána törlésre kerül. (Mastermind Számítástechnika; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás